FK Velež Mostar

U službenim prostorijama Fudbalskog kluba Velež u prisustvu predsjednika Kluba gospodina Senada Kevelja i direktora Fudbalskog kluba Blagaj gospodina Nazifa Handžara, potpisan je ugovor o saradnji i korištenju fudbalskog terena na stadionu u Blagaju.

Ugovorom je definirano da će Fudbalski klub Velež, u narednom periodu, početi sa realizacijom infrastrukturnih ulaganja u teren na stadionu FK Blagaj, koji će uskoro biti potpuno izmjenjen, te će u budućnosti koristiti i jednom i drugom klubu.

Velež će finansirati novi travnjak, koji će poslužiti i našim sportskim prijateljima iz Blagaja za odigravanje ligaških i Kup utakmica, dok će našem seniorskom timu teren biti na raspolaganju za odvijanje redovnog trenažnog procesa.
Ovim ugovorom naš Klub će dodatno poboljšati uslove treniranja koji su i do sada bili na visokom nivou.

Na ovaj način Fudbalski klub Velež potvrdio je jasno opredjeljenje uspostavljanja saradnje i pružanja pomoći klubovima mostarske regije, a koji su u prošlosti davali brojne talentovane igrače za naše omladinske kategorije. Nadamo se da će novi travnjak doprinijeti i razvoju mladih igrača.Kopiranje i preuzimanje sadržaja bez prethodne dozvole autora ili navođenja izvora nije dozvoljeno. Kontaktirajte nas na: media@fkvelez.ba

admin
8 Januara, 2024
Tags: , ,

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *