FK Velež Mostar

Fudbalski klub Velež Mostar obavještava sve svoje članove, navijače i prijatelje Kluba da je Azur Mahmić od danas službeno novi igrač našeg Kluba.

U prisustvu direktora FK Velež gospodina Sanjina Alagića, danas je u službenim prostorijama Kluba potpisan ugovor koji će ovog dvadesetogodišnjeg igrača odbrambenog reda vezati za Rođene do 31. maja 2025. godine.

Azur Mahmić rođen je 6. maja 2003. godine u Zenici, Bosna i Hercegovina. Ponikao je u NK Čelik gdje je prošao sve omladinske selekcije, da bi potom prešao u FK Mladost Doboj Kakanj. Karijeru nastavlja u Sloveniji, i to u dresu NŠ Mura. Nakon provedene sezone u Sloveniji, vraća se u BiH i to u FK Igman iz Konjica, gdje je pružio zaista odlične partije, odigravši 27 utakmica za crveno-bijele.

Sigurno je da se pred ovim mladim momkom nalazi bogata i kvalitetna karijera, a mi mu, kao našem novom Rođenom, želimo puno sreće, zdravlja i zajedničkog uspjeha u narednom periodu.

Dobrodošao, Azure!Kopiranje i preuzimanje sadržaja bez prethodne dozvole autora ili navođenja izvora nije dozvoljeno. Kontaktirajte nas na: media@fkvelez.ba

Harun Cilic
20 Juna, 2023
Tags: , ,

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *