FK Velež Mostar

Fudbalski klub Velež Mostar obavještava sve svoje članove, navijače i prijatelje Kluba da je crnogorski internacionalac Stefan Vukčević od danas službeno novi igrač našeg Kluba.

U prisustvu direktora FK Velež gospodina Sanjina Alagića, danas je u službenim prostorijama Kluba potpisan ugovor koji će ovog dvadesetšestogodišnjeg igrača veznog reda vezati za Rođene do kraja sezone 2023/24.

Stefan Vukčević rođen je 11. aprila 1997. godine u Podgorici, Crna Gora. Ponikao je u FK Zeta, gdje je prošao sve omladinske selekcije, te je kasnije dobio šansu zaigrati za prvi tim. U Zeti je zabilježio i prve evropske nastupe u okviru UEFA Europa konferencijske lige. Za svoj matični klub je upisao 181 nastup, da bi potom karijeru nastavio u azerbejdžanskom FK Qabala. U Azerbejdžanu je proveo dvije sezone, a zatim prelazi u Enosis Neon Paralimni, klub koji nastupa u kiparskoj Prvoj ligi.

Važno je istaknuti da je nastupao i za omladinske U17, U19 i U21 omladinske fudbalske reprezentacije Crne Gore.

Našem novom Rođenom želimo puno sreće, zdravlja i zajedničkog uspjeha u narednom periodu.

Dobro nam došao, Stefane!Kopiranje i preuzimanje sadržaja bez prethodne dozvole autora ili navođenja izvora nije dozvoljeno. Kontaktirajte nas na: media@fkvelez.ba

Harun Cilic
20 Juna, 2023
Tags: , ,

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *