FK Velež Mostar

Fudbalski klub Velež Mostar sa obavještava sve svoje članove, navijače i prijatelje Kluba kao i cjelokupnu sportsku javnost, da je dogovoren produžetak saradnje sa našim dosadašnjim trenerom Anelom Hidićem.

Anel Hidić rođen je 12. decembra 1983. godine u Doboju. Ovaj vrhunski trener specijalista za fizičku pripremu i vlasnik UEFA A licence u svojoj bogatoj karijeri boravio je u sarajevskom Željezničaru, ali i skupljao vrijedno internacionalno iskustvo u Kini gdje je sa zapaženim uspjehom boravio u klubovima Dalian Transcendence FC i Hakka FC ali i u libijskom Al-Ahly SC.

Obzirom da je u prethodnom mandatu, do pred sam kraj prošle godine, već obavljao ulogu trenera u stručnom štabu Rođenih sigurni smo da će se ovaj rođeni Dobojlija lako uklopiti u ekipu koji već od ranije poznaje i tako ostvari neophodan kontinuitet koji će mu omogućiti da na vrhunskom profesionalnom nivou obavi svoj dio zadatka u fizičkoj pripremi naših fudbalera.

Dobrodošao nazad Anele!Kopiranje i preuzimanje sadržaja bez prethodne dozvole autora ili navođenja izvora nije dozvoljeno. Kontaktirajte nas na: media@fkvelez.ba

Harun Cilic
13 Januara, 2023
Tags: , ,

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *