FK Velež Mostar

Fudbalski klub Velež Mostar s ponosom obavještava sve svoje članove, navijače i prijatelje Kluba da je danas naš Klub potpisao ugovor o saradnji sa novim/starim prijateljem našeg Kluba – preduzećem HP Investing doo Mostar.

U Press Room-u stadiona Rođeni, u prisustvu predsjednika Upravnog odbora FK Velež Mostar gosp. Senada Kevelja i vlasnika HP Investing-a gosp. Hasana Pekušića, danas je upriličeno potpisivanje ugovora o saradnji sa ovom renomiranom građevinskom kompanijom koja će u narednom periodu dati svoj puni doprinos rastu i razvoju našeg Kluba.
 
HP Investing doo, sa sjedištem u Mostaru, je poslovni, pravni i vlasnički nasljednik SZR “Građevinar” Mostar, osnovan 1980. godine, a od 1995. godine posluje pod sadašnjim imenom i sa proširenom djelatnosti posluje na investicionom tržištu.

Preduzeće za projektiranje i građevinu HP Investing, kroz godine iskustva i uspješnog poslovanja, obezbijedilo je sebi lidersku poziciju u izvođenju svih vrsta građevinskih radova o čemu jasno svjedoče i njihove recenzije.

Dokaz za to jeste i certifikat ISO 9001:2008 koji HP Investing posjeduje od 2009. godine, a koji garantuje međunarodne standarde i norme upravljanja kvalitetom.
Pored toga u skladu s TUV NORD CERT procedurama potvrđeno je da kompanija primjenjuje sistem upravljanja u skladu sa tim standardom za široku lepezu djelatnosti koje obavlja.

Predsjednik UO FK Velež gosp. Senad Kevelj i vlasnik HP Investing gosp. Hasan Pekušić prilikom današnjeg potpisivanja ugovora

Vrhunska tehnička opremljenost uz najsavremeniju tehnologiju građenja, te korištenje najkvalitetnijih materijala garant su visoke kvalitete izvedbe, ali i jasnog zadovoljstva velikog broja njihovih klijenata.
Uz fokus na kontinuirano usavršavanje, podsticanje mladih talenata i kreativnosti, te praćenje najnovijih trendova u građevinskoj industriji, njihov tim stručnjaka je posvećen pružanju vrhunske usluge, ostvarivanju građevinskih ciljeva i ispunjavanju zahtjeva svakog svog klijenta.

Kompanija je od svog osnivanja u konstantnoj ekspanziji sa izraženom težnjom ka daljem razvoju vlastitog poslovanja.

ℹ️ Više informacija o njihovim uslugama možete pronaći na: hpinvesting.ba

Fudbalski klub Velež Mostar zahvaljuje našem novom partneru na podršci i ukazanom povjerenju.Kopiranje i preuzimanje sadržaja bez prethodne dozvole autora ili navođenja izvora nije dozvoljeno. Kontaktirajte nas na: media@fkvelez.ba

admin
18 Januara, 2024
Tags: ,

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *