FK Velež Mostar

Fudbalski klub Velež Mostar obavještava sve svoje članove, navijače i prijatelje Kluba da je danas dogovrena posudba kojom će naš Adin Bajrić do kraja takmičarske sezone provesti u redovima FK Igman iz Konjica.

Adin Bajrić rođen je 22. jula 2003. godine u Livnu, a članom Fudbalskog kluba Velež postaje početkom 2022. godine, kada je sa našim klubom potpisao i svoj prvi profesionalni ugovor u karijeri.
Kao omladinac, fudbalsku karijeru započeo u redovima sarajevskih “Plavih”, odakle je otišao u Hrvatsku, u redove Slaven Belupa, gdje je svojim igrama za oko “zapao” skautima našeg Kluba, tako da ubrzo njegova naredna fudbalska destinacija postaje grad na Neretvi.

Za prvi tim Rođenih do sada je upisao ukupno 23 nastupa, a svoj debi imao je u februaru 2022. godine u meču protiv FK Željezničar.

Posudba u FK Igman iz Konjic predstavlja savršenu priliku za našeg korpulentnog mladog defanzivca da upiše vrijedne minute, stekne dodatno iskustvo, te još i više usavrši svoje nesporno fudbalsko znanje, kako bi se u crveni dres vratio bolji i spremniji nego ikada.

Sretno Adine!Kopiranje i preuzimanje sadržaja bez prethodne dozvole autora ili navođenja izvora nije dozvoljeno. Kontaktirajte nas na: media@fkvelez.ba

admin
16 Januara, 2024
Tags: , ,

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *