FK Velež Mostar

Fudbalski klub Velež Mostar s ponosom obavještava članove, navijače i prijatelje da je naš Klub potpisao ugovor o saradnji sa prijateljem i novim-starim generalnim sponzorom, kompanijom Agroherc Organic. Logo brenda ove kompanije – Narentas će i u narednoj godini krasiti Veležov dres, a Agroherc Organic će shodno ugovoru i u budućnosti biti generalni sponzor, te uz Commerce Engineering ostati najznačajniji finansijer Veleža.

U Press Room-u stadiona Rođeni, u prisustvu direktorice FK Velež Samre Eminović i menadžera Agroherc Organica Ramiza Zaimovića, upriličeno je potpisivanje ugovora o saradnji sa renomiranom kompanijom koja će u budućem periodu dati doprinos rastu i razvoju našeg Kluba.

Vlasnik kompanije je uspješni bh. poduzetnik Admir Rahimić, koji nakon 20 godina rada u Njemačkoj ulaže u rodnoj Hercegovini. Gospodin Rahimić je inače zamjenik predsjednika FK Velež.

Agroherc Organic se bavi uzgojem, proizvodnjom i preradom visoko kvalitetnih poljoprivrednih proizvoda kao sto je maslina, šipak i aromatično bilje. Sa 140 hektara certificiranog zemljišta, najveći je proizvođač organskih poljoprivrednih proizvoda u Hercegovini. Vrhunski stručnjaci, agronomi i tehnolozi, opremljeni vlastitom laboratorijom i posljednjom svjetskom tehnologijom certificirane stoprocentno biodinamičke poljoprivredne proizvodnje, od probranih sorti maslina, šipka i aromatičnog bilja, prave visoko kvalitetne proizvode za domaće i svjetsko tržište.

Direktorica FK Velež gđa. Samra Eminović i menadžer Agroherc Organica Ramiz Zaimović prilikom potpisivanja ugovora

Proizvodi Narentas od nedavno su dostupni u prvom shopu luksuzne, organski proizvedene kozmetike u Bosni i Hercegovini, smještenom na Aerodromu Sarajevo.

Radi se o potpuno organskoj proizvodnji autohtonih kultura, odnosno sirovina, koje su korištene za proizvodnju luksuznih kozmetičkih proizvoda. Agroherc Organic je prva kompanija u našoj zemlji koja je dobila Demeter standard u proizvodnji, što je najveći standard biodinamičke kulture na svijetu.

Posebno se ističu puder za čišćenje lica i serum Gold Elixir. Narentas proizvodi spriječavaju znakove preranog starenja kože i stvaraju odmoran, svjež i pomlađen ten. Zbog mnoštva sastojaka koji njeguju kožu i posebne formule, proizvodi imaju produženo pozitivno djelovanje na kožu, dugo je njegujući nakon nanošenja.

Fudbalski klub Velež Mostar zahvaljuje našem novom partneru na podršci i ukazanom povjerenju.Kopiranje i preuzimanje sadržaja bez prethodne dozvole autora ili navođenja izvora nije dozvoljeno. Kontaktirajte nas na: media@fkvelez.ba

admin
7 Februara, 2024
Tags: , ,

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *