FK Velež Mostar

Fudbalski klub Velež Mostar obavještava sve svoje članove, navijače i prijatelje Kluba da je Raphael Ohanua Lea’i Jr. i službeno postao novi igrač našeg Kluba.

U prisustvu direktora Fudbalskog kluba Velež Sanjina Alagića, u petak je u službenim prostorijama Kluba, a nakon uspješno odrađenog probnog rada u kojem je zadovoljio kriterije Veležovog stručnog štaba, potpisan ugovor koji će ovog devetnaestogodišnjeg igrača navalnog reda sa Solomonskih Ostrva vezati za Rođene do 31. maja 2024. godine, uz mogućnost produživanja ugovora za još jednu godinu.

Raphael Ohanua Lea’i Jr. rođen je 9. septembra 2003. godine u Honiari, Solomonska Ostrva. Ponikao je u Henderson Eels F.C. za koji je nastupao u OFC Ligi prvaka, internacionalnom kupu Okeanije. Važno je istaknuti da je nastupao za omladinske U17, U19, te “A” reprezentaciju Solomonskih Ostrva.

Našem novom Rođenom želimo puno sreće, zdravlja i zajedničkog uspjeha u narednom periodu.

Welcome to Velež, Raphael!Kopiranje i preuzimanje sadržaja bez prethodne dozvole autora ili navođenja izvora nije dozvoljeno. Kontaktirajte nas na: media@fkvelez.ba

Harun Cilic
29 Januara, 2023
Tags:

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *