FK Velež Mostar

Fudbalski klub Velež danas je imao posebno zadovoljstvo ugostiti na našem stadionu “Rođeni” članove Udruženja roditelja djece i omladine sa cerebralnom paralizom “i” iz Konjica.

Kako nam je tom prilikom rekao predsjednik Udruženja gosp. Amir Nuhić, cijela priča krenula je od nedavne posjete naše konjičke RAje ovom udruženju, kada se među poklonima koje su im uručili našlo i dosta toga sa obilježjima našeg crvenog Kluba.
Bio je to i više nego dovoljan povod za rađanje ideje da se čim prije obavezno posjeti dom Rođenih, a prilika se pružila upravo danas, kad je Udruženje organizovalo rekreativno-edukativnu posjetu Mostaru.

“Naše udruženje broji oko 100 članova kojima na različite načine pokušava obezbijediti neki vid školovanja i zabave, pa tako organizujemo i različite izlete. Upravo jedan takav izlet se dogodio danas kada smo posjetili naš prelijepi Mostar, a želja naših članova je bila da posjetimo stadion Rođeni, kako bismo tom prilikom možda i upoznali nekog od veležovih prvotimaca. Izuzetno nam je drago da je Fudbalski klub Velež otvorio svoja vrata i na taj način članove našeg udruženja učinio više nego sretnim.” – rekao je ovom prilikom gospodin Nuhić

Fotografije našeg Dine Bonke, koje možete pronaći na našim društvenim mrežama, dočarat će makar dio oduševljenja, radosti i sreće naših konjičkih prijatelja u momentima kad su se našli na terenu stadiona “Rođeni” u društvu s prvotimcima našeg Kluba, kapitenom Denisom Zvonićem i Dinom Hasanovićem.

Hvala na posjeti, Raja!
Zajedno smo Velež! ❤️Kopiranje i preuzimanje sadržaja bez prethodne dozvole autora ili navođenja izvora nije dozvoljeno. Kontaktirajte nas na: media@fkvelez.ba

Harun Cilic
8 Novembra, 2022
Tags: , ,

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *