FK Velež Mostar
izvjestaj

Omladinska škola Fudbalskog kluba Velež – “Muhamed Mujić” protekle subote je na pomoćnom terenu stadiona “Rođeni”, nakon mlađih kategorija FK Novi Pazar, nastavila sa odigravanjem prijateljskih utakmica.

U nastavku ovog, za naše mlade Rođene, izuzetno aktivnog i uzbudljivog vikenda selekcija Pretpionira U14 (2009. godišta) FK Velež ugostila je i odgovarajuću selekciju sarajevskih “plavih”, Fudbalskog kluba Željezničar.

Bila je ovo još jedna prilika za susret starih sportskih prijatelja i rivala, ali i prilika za druženje talentovanih dječaka oba tima nakon koje je odigrana i prijateljska utakmica između dva kluba koja je okončana upravo takvim, prijateljskim, rezultatom koji je na kraju glasio 2:2.

Sigurni smo da će ovakvi susreti uveliko doprinijeti razvoju i napretku omladinskih selekcija našeg Kluba, ali i još boljem upoznavanju dječaka od kojih se u budućnosti očekuje da budu fudbalske perjanice kako našeg Crvenog, tako i Plavog kluba.

Hvala vam na posjeti, četo Plava!

Fotografija: Studio PiTKopiranje i preuzimanje sadržaja bez prethodne dozvole autora ili navođenja izvora nije dozvoljeno. Kontaktirajte nas na: media@fkvelez.ba

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *