FK Velež Mostar

Omladinska škola Fudbalskog kluba Velež – “Muhamed Mujić” jučer je, na pomoćnom terenu našeg stadiona “Rođeni”, ugostila mlađe kategorije Fudbalskog kluba Novi Pazar.

Susreti između rukovodstava, trenera i dječaka pionirskih i kadetskih selekcija dvije ekipe nisu poslužili samo za odigravanje prijateljskih utakmica, već prvenstveno za razmjenu iskustava te produbljivanje starog sportskog prijateljstva između dva renomirana kluba.

U izuzetno prijateljskoj atmosferi, rezultat je bio u drugom planu, iako su obje ekipe još jednom pokazale da su s pravom poznate kao rasadnici talenata, te da je samo pitanje vremena, ali i iznad svega nastavka vrijednog i kvalitetnog rada, kada će neki od njih zasjati na fudbalskom nebu regije.

Fudbalski klub Velež Mostar zahvaljuje našim gostima na prijateljskoj posjeti, uz želju da se saradnja naša dva kluba nastavi i u bliskoj budućnosti.

Hvala na posjeti i, do sljedećeg susreta, samo jako, Pazarci!Kopiranje i preuzimanje sadržaja bez prethodne dozvole autora ili navođenja izvora nije dozvoljeno. Kontaktirajte nas na: media@fkvelez.ba

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *