FK Velež Mostar

Fudbalski klub Velež Mostar je i ove godine posjetio Centar za djecu i omladinu sa posebnim potrebama “Los Rosales” i JU Dječiji dom Mostar, uručivši tom prilikom prigodne poklone štićenicima ovih društveno odgovornih i humanih institucija.

,,Kao i svake godine u ove praznične dane, danas su sa nama predstavnici Fudbalskog kluba Velež i ovim putem želim da im se zahvalim, jer vidite koliko male stvari ovoj djeci pričinjavaju veliko i kako su prazničnim poklonima uspjeli vratiti osmijeh na lica naših mališana.
Želim ovom prilikom da se zahvalim u svoje lično ime, u ime 138 korisnika Centra Los Rosales, njihovih roditelja i naravno poslati poruku da moramo mijenjati društvo, moramo uvažavati različitosti i djeci uljepšavati praznične dane
“, kazala je za službeni klupski YouTube kanal Velež TV direktorica Centra Los Rosales Mirna Mezit.

Nova prilika da se druže sa igračima Rođenih, a ovaj put posjetili su ih kapiten Denis Zvonić i prvotimac Arman Džanković, bila je razlogom goleme radosti štićenika ove dvije institucije od naročite društvene koristi. Darovi koje su im tom prilikom uručili dodatno su doprinijeli da novogodišnja atmosfera bude baš onakva kako treba. Svaka prilika da se boravi među ovim malim Rođenima, te tom prilikom ih se obraduje za nas predstavlja zajedničku sreću i zadovoljstvo.

Maloj raji želimo sretnu i osmijesima prepunu Novu godinu, te uposlenicima ovih institucija da svojim odgovornim radom nastave uveseljavati naše mališane.


Kopiranje i preuzimanje sadržaja bez prethodne dozvole autora ili navođenja izvora nije dozvoljeno. Kontaktirajte nas na: media@fkvelez.ba

Harun Cilic
29 Decembra, 2022
Tags: , ,

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *