FK Velež Mostar

Fudbalski klub Velež Mostar obavještava sve svoje članove, navijače i prijatelje Kluba da je, a kako je ranije i najavljeno, u službenim prostorijama Kluba potpisima ugovora i zvanično kompletiran stručni trenerski kadar mostarskih Rođenih.

U prisustvu direktora našeg Kluba, gospodina Sanjina Alagića, ugovore su potpisali treneri asistenti Avdo Kalajdžić i Samir Merzić, te trener specijalista Adnan Dizdarević. Bit će to stručni tim koji će uz Šefa stručnog štaba Nedima Jusufbegovića predvoditi Rođene u nastavku takmičarske sezone, te će skupa sa trenerom Jusubegovićem biti vezan za klupu Rođenih do juna 2024. godine.

Ovim gestom Uprava Fudbalskog kluba Velež još jednom dokazuje svoje jasno opredjeljenje dugoročnog ulaganja i pružanja prilike stručnom kadru poniklom u vlastitim redovima, a što je i kroz historiju predstavljalo dominantnu prepoznatljivu karakteristiku našeg Kluba.

Osim pomenutih, očekuje se da će stručni štab Crvenih u što skorijem roku biti i dodatno pojačan još jednim trenerom specijalistom, ovoga puta za profesionalnu fizičku pripremu naših prvotimaca.

Sigurni smo da će ovakvim potezima, novom energijom te svakako uz neupitne trenerske kvalitete naši Rođeni vratiti svoju prepoznatljivu igru koja ih je krasila ranijih godina i sa uspjehom ostvariti sve zacrtane ciljeve koje pred njih budu postavljeni.


Kopiranje i preuzimanje sadržaja bez prethodne dozvole autora ili navođenja izvora nije dozvoljeno. Kontaktirajte nas na: media@fkvelez.ba

Harun Cilic
26 Decembra, 2022
Tags: , ,

1 comments on “Kompletiran stručni trenerski kadar Rođenih

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *