FK Velež Mostar

Predstavnici Fudbalskog kluba Velež, Grada Mostara i Sportskog saveza našeg Grada danas su se sastali sa predstavnicima gradske vlasti Antalyje.

Razmijenjeni su prigodni pokloni, te je razgovarano o budućoj saradnji Veleža i Antalyaspora, o čemu će se konkretnije razgovarati na sastancima narednih dana. Također, razgovarano je o saradnji dvaju gradova u njihovim punim kapacitetima, počevši od infrastrukturnih i univerzitetskih projekata pa sve do širenja aviosaobraćaja.

Predsjednik FK Velež Senad Kevelj i predsjednik Gradskog vijeća Mostara Salem Marić prilikom uručenja poklona turskoj delegaciji.

Delegaciju našeg Grada i Kluba činili su predsjednik Upravnog odbora Senad Kevelj i predsjednik Gradskog vijeća Mostara Salem Marić. Tursku delegaciju predvodio je zamjenik generalnog sekretara Gradske uprave Antalyje, Mustafa Gurbuz.

Dogovoreno je da se u budućnosti intenzivira komunikacija, te da se značajno unaprijedi saradnja na svim poljima, a koja bi svima bila višestruko korisna. Fudbalski klub Velež odavno kao svoju zimsku destinaciju za pripreme bira upravo Antalyju, gdje ima odlične uslove za rad i vrhunske uslove smještaja. Nakon sastanka, predsjednik Kevelj je iskoristio priliku i razgovarao s članovima stručnog štaba našeg Kluba.Kopiranje i preuzimanje sadržaja bez prethodne dozvole autora ili navođenja izvora nije dozvoljeno. Kontaktirajte nas na: media@fkvelez.ba

admin
30 Januara, 2024
Tags: ,

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *