FK Velež Mostar

Fudbalski klub Velež Mostar obavještava sve medijske kuće da će u petak, 10. februara 2023. godine u 10:00 sati u Centru za kulturu Mostar biti održana zajednička konferencija za novinare na kojoj će odgovorni predstavnici Fudbalskog kluba ”Velež”, Plivačkog kluba ”Velež” i Rukometnog kluba ”Velež” najaviti sportske turnire u fudbalu, plivanju i rukometu koji će se održati u predstojeći vikend (11.02. i 12.02.2023. godine) u Mostaru.

Naime, u subotu, 11. februara 2023. godine će biti održan obnovljeni, 29. po redu, tradicionalni Veležov fudbalski turnir, na kojem će učestvovati juniorske selekcije, što predstavlja uvod za naredne godine kada će se isti organizovati i za seniorske ekipe.

Također, u subotu, 11. februara 2023. godine se održava, već tradicionalni, međunarodni plivački meeting, ”V Velež Cup”, na bazenu Fakulteta prirodoslovno-matematičkih i odgojnih znanosti u Rodoču, na kojem će učešće uzeti preko 300 mladih plivača iz regije.

Mostarski takmičarski vikend sportske porodice Velež se završava u nedelju, 12. febraura 2023. godine kada se održava tradicionalni 11. memorijalni turnir ”Enisej Honđo Kole” u seniorskoj selekciji, a koji će se održati u sportskoj dvorani USRC ”Mithad Hujdur Hujka” u Mostaru.

Koristimo ovu priliku da zamolimo sve zainteresovane predstavnike medija da poštuju predviđenu satnicu početka ovog klupskog obraćanja.

Mostar u srcu, Velež do groba!Kopiranje i preuzimanje sadržaja bez prethodne dozvole autora ili navođenja izvora nije dozvoljeno. Kontaktirajte nas na: media@fkvelez.ba

Harun Cilic
9 Februara, 2023
Tags: ,

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *