FK Velež Mostar

Obavještavamo naše članove i navijače da je dogovoren nastavak saradnje između FK Velež i našeg partnera Sarajevo-osiguranje d.d. Sarajevo.

Sarajevo-osiguranje d.d. Sarajevo je najveće osiguravajuće društvo na tržištu osiguranja u Bosni i Hercegovini. Decenije uspješnog poslovanja ovog društva kreirale su respektabilnu poziciju i prepoznatljivi imidž, kako u okvirima BiH i regije tako i Evrope.

Tradicija poslovanja vezana uz brigu o osiguranicima i  prilagođavanje ponude osiguranja  potrebama prosječnog čovjeka rezultirali su povjerenjem osiguranika  koje je na najslikovitiji način izraženo očuvanjem pozicije prve osiguravajuće kuće na  tržištu osiguranja BiH.

U svom sastavu, Sarajevo-osiguranje pored Direkcije društva, ima 8 podružnica i 70 ispostava sa 486 uposlenih radnika, svih profila zanimanja i svih nivoa obrazovanja. Poslove posredovanja i zastupanja Sarajevo-osiguranja na cijelom području države  obavlja više ovlaštenih servisa i agencija i značajan broj fizičkih lica. Dokaz kontinuiranog nastojanja svih uposlenika Sarajevo-osiguranja za poboljšanjem kvaliteta osiguravajućih usluga je primjena sistema upravljanja kvalitetom i dobijanje certifikata za standard kvaliteta ISO 9001:2000.

Ovim putem našem partneru se zahvaljujemo na podršci i povjerenju.

#musvdg

admin
8 Januara, 2021

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *