FK Velež Mostar

Od strane FK Tuzla City primili smo sljedeću poruku podrške:

“Uprava, stručni štab i svi igrači FK Tuzla City ponosni su i žele da izraze punu podršku seniorskoj ekipi FK Velež iz Mostara zbog postignutog uspjeha u dosadašnjem dijelu takmičenja Konferencijske lige. Svjesni smo činjenice da su uprava, stručni štab i igrači FK Velež uložili nadljudske napore i postigli ogroman rezultat na promociji FK Velež, grada Mostara i države Bosne i Hercegovine.

Znamo da je Upravni odbor na čelu sa predsjednikom Šemsudinom Hasićem poduzeo sve da se ostvari prolaz dalje i motivišu stručni štab i igrači, svjesni smo da je prolazak dalje njihova najveća satisfakcija, te je iz tih razloga uprava FK Tuzla City na sinoćnjoj sjednici donijela odluku da ukoliko FK Velež prođe u naredni krug takmičenja igrače i stručni štab premira dodatno sa 20.000,00 KM.

Kolektiv FK Tuzla City želi mnogo sreće i uspjeha FK Velež u današnjoj revanš utakmici protiv AEK-a.

Sretno Rođeni”

Ovim putem FK Velež se iskreno zahvaljuje FK Tuzla City na podršci, te želi puno uspjeha u narednom periodu.

#musvdg #jednasijedina

Fazlija Puzic
29 Jula, 2021

1 comments on “Hvala FK Tuzla City!

  1. Ovo je lijep primjer solidarnosti medju sportskim kolektivima. Naravno, treba se lijepo zahvaliti. Sa jednim odlucnim NE! U principu pokloni se ne odbijaju.
    Ali u ovom slucaju to treba uciniti. Ocekuju nas utakmice sa Tuzla City. Ako im bodovi budu potrebni i pobjede nas, dusmani ce odmah reci da vracamo dug ili isporucujemo ono sto je unaprijed placeno! Kao sto rece predsjednik Hasic, imamo sada solidnu finansijsku sitaciju, koja ce biti jos bolja sa prihodima od UEFA. Netrebamo sebi dozvoliti da “padnemo” zbog 20000 KM. Velez do groba. Volim vas sve!!!

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *