FK Velež Mostar

Fudbalski klub Velež Mostar s ponosom obavještava članove, navijače i prijatelje da je naš Klub potpisao novi ugovor o saradnji sa prijateljem Kluba – kompanijom Hercegovinapromet doo Mostar.

U Press Room-u stadiona Rođeni, u prisustvu predsjednika Upravnog odbora FK Velež Mostar gosp. Senada Kevelja i vlasnika Hercegovinaprometa gosp. Salke Frenje, potpisan je ugovor o saradnji sa renomiranom kompanijom koja će i u narednom periodu nastaviti davati puni doprinos rastu i razvoju našeg Kluba.

Hercegovinapromet već osam godina u kontinuitetu na različite načine podržava rad FK Velež i dala je značajan doprinos za ostvarenje dobrih rezultata minulih godina.

Ova kompanija sa radom je započela 2006. godine. Četiri godine kasnije proširen je asortiman. U tom periodu kompanija se uglavnom bavila prodajom i servisiranjem automobila. Nakon šest godina uspješnog poslovanja Hercegovinapromet je postao predstavnik renomirane francuske kompanije Citroen za Hercegovinu.

Predsjednik UO FK Velež gosp. Senad Kevelj i vlasnik Hercegovinapromet doo gosp. Salko Frenjo prilikom potpisivanja ugovora na stadionu Rođeni

Godinu poslije uveo je ISO standard 9001, a 2017. u sklopu firme otvoren je veliki shopping centar na Bišće Polju, te je poslovanje prošireno na prehrambenu industriju i veleprodaju prehrambenih proizvoda.
U sklopu shoping centra uspješno posluju restoran “Nature”, kao i dječija igraonica “Kids Land”.

Vlasnik Hercegovina prometa Salko Frenjo izrazio je veliko zadovoljstvo zbog nastavka saradnje sa FK Velež.

Velež je naš. Klub je to koji okuplja omladinu, koji ima tradiciju i izuzetno mi je drago što sam tu. Očekujemo još nekoliko privrednika. Sretan sam što je ambijent ovakav, što je Velež firma koja samostalno funckioniše. Mi privrednici pomažemo koliko možemo, izjavio je gospodin Frenjo.

Fudbalski klub Velež Mostar zahvaljuje našem dugogodišnjem partneru na podršci i ukazanom povjerenju.Kopiranje i preuzimanje sadržaja bez prethodne dozvole autora ili navođenja izvora nije dozvoljeno. Kontaktirajte nas na: media@fkvelez.ba

admin
22 Januara, 2024
Tags: ,

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *