FK Velež Mostar

Fudbalski klub Velež Mostar s ponosom obavještava članove, navijače i prijatelje da je naš Klub potpisao produženje ugovora o saradnji sa kompanijom Commerce Engineering doo Mostar.

Ova kompanija i u narednoj godini će biti generalni sponzor Fudbalskog kluba Velež, zajedno sa firmom Narentas. Sa dvije navedene kompanije potpisani su najvrijedniji ugovori u finansijskom smislu. Vlasnik Commerce Engineeringa je sadašnji predsjednik Upravnog odbora FK Velež, gosp. Senad Kevelj. Kompanija je uz Velež praktično od svog osnivanja, a posebno tokom posljednjih osam godina.

U Press Room-u stadiona Rođeni, u prisustvu direktorice FK Velež Mostar gđe. Samre Eminović i direktora Commerce Engineeringa gosp. Seida Muraspahića, potpisan je ugovor o saradnji sa renomiranom bosanskohercegovačkom IT kompanijom koja će i u narednom periodu nastavljati pružati puni doprinos rastu i razvoju našeg Kluba.

Commerce Engineering doo Mostar je osnovan 2007. godine i bavi se prodajom računarske opreme, periferne opreme, softvera, mrežne opreme, video opreme, te mobilnih uređaja renomiranih proizvođača: HP, DELL, CISCO, HPE, Microsoft, Fortinet, IBM, Sony, Fujitsu, IER, Access IS, Honor… Firma se također bavi uslugama poslovnog savjetovanja, kao i pružanjem konsultantskih usluga.

Direktorica FK Velež gđa. Samra Eminović i direktor Commerce Engineering gosp. Seid Muraspahić prilikom današnjeg potpisivanja ugovora

U 2020. godini plasirala se među stotinu najuspješnijih kompanija u Bosni i Hercegovine. Tada je bila sedma u zemlji u djelatnosti po prihodu. U istoj godini je bila jedna od brzorastućih kompanija u Bosni i Hercegovini.
Iza njih je višegodišnje prisustvo na tržištu, kao i zavidna lista referenci. To su prije svega profesionalnost i posvećenost svakom projektu i kupcu bez obzira na njegovu veličinu. Tu je i kvalitet, koji je uz cijenu na prvom mjestu. Posebno se računa vodi o rokovima, kvalitetu i cijeni.

Fudbalski klub Velež Mostar zahvaljuje našem dugogodišnjem partneru na podršci i ukazanom povjerenju.



Kopiranje i preuzimanje sadržaja bez prethodne dozvole autora ili navođenja izvora nije dozvoljeno. Kontaktirajte nas na: media@fkvelez.ba

admin
25 Januara, 2024
Tags: ,

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *