FK Velež Mostar

U nizu pozitivnih i lijepih priča koje u proteklom periodu dolaze iz našeg Kluba, Fudbalski klub Velež Mostar pridodaje još jednu i s ponosom obavještava članove, navijače i prijatelje da je naš Klub obnovio još jedan ugovor o saradnji, ovog puta sa kompanijom Dema&S, koja će tako i u narednom periodu biti ponosni sponzor Veleža.

U Press Room-u stadiona Rođeni, u prisustvu direktorice Fudbalskog kluba Velež Samre Eminović i izvršnog direktora kompanije Dema&S doo Mostar gospodina Anela Demića, potpisan je ugovor o saradnji sa renomiranom kompanijom koja će i u narednom periodu nastaviti pružati puni doprinos rastu i razvoju našeg Kluba.

Osnovna djelatnost preduzeća je veleprodaja i maloprodaja elektromaterijala, elektroopreme i rasvjete, te izvođenje svih vrsta elektroinstalacija, te servisiranje i proizvodnja stubova za javnu rasvjetu. S ciljem postizanja zadovoljstva klijenata Dema&S kontinuirano radi na proširenju asortimana i usluga koje nudi kao i stalnom podizanju kvaliteta.

Također, posebna pažnja i briga se poklanja zadovoljstvu zaposlenika koji predstavljaju ključnu snagu preduzeća. Od osnivanja do danas preduzeće bilježi konstantan rast i razvoj i osim Mostara ima prodajne objekte u Sarajevu, Tuzli i Bugojnu.

Direktorica FK Velež gđa. Samra Eminović i direktor Dema&S doo Mostar gosp. Anel Demić prilikom potpisivanja ugovora

U svom radu njeguju i promovišu vrijednosti koje doprinose uspjehu preduzeća, a to su pouzdanost, usredotočenost na klijenta, profesionalnost, kvalitet proizvoda i usluga, inovativnost i kontinuiran razoj, te uzajamno poštovanje i otvorena komunikacija u radu.

Dugoročnu viziju kompanije predstavlja konstantno obogaćivanje distributerskog portfolia proizvodima vodećih svjetskih proizvođača iz djelatnosti, te težnja ka etabliranju kompanije kao vodećeg distributera elektromaterijala, opreme i rasvjete u regiji.

Fudbalski klub Velež Mostar zahvaljuje našem partneru na podršci i ukazanom povjerenju.Kopiranje i preuzimanje sadržaja bez prethodne dozvole autora ili navođenja izvora nije dozvoljeno. Kontaktirajte nas na: media@fkvelez.ba

admin
5 Februara, 2024
Tags: ,

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *