FK Velež Mostar

Fudbalski klub Velež Mostar obavještava sve svoje članove, navijače i prijatelje Kluba da će se najavljena vanredna sjednica skupštine Fudbalskog kluba Velež održati u utorak 22. novembra 2022. godine u Centru za kulturu Mostar sa početkom u 19 sati.

Prema odluci Kluba, sjednici skupštine Fudbalskog kluba Velež prisustvo mogu ostvariti isključivo njeni članovi kojima je za istu upućen službeni poziv.

Mostar u srcu – Velež do groba!

INFORMACIJE ZA PREDSTAVNIKE MEDIJA

– Zainteresovani predstavnici registrovanih medija dužni su da akreditiraju svoje prisustvo na skupštini Kluba najkasnije do 22. novembra 2022. godine do 13 sati.

Kontakt za akreditiranje medija:
Adresa: Adema Buća 6, 88 000 Mostar
Telefon: 036 55 54 00
e-mail: media@fkvelez.ba

– Obavještavaju se zainteresovani predstavnici registrovanih medija koji su ranije akreditovali za prisustvo skupštini Kluba, su da će njihova akreditacija vrijediti i za utorak 22. novembra 2022. godine.

– Prisutnim medijima snimanje će biti dozvoljeno samo prvih 10 minuta od propisane satnice početka skupštine .

– Izuzetno od istog, za potrebe Kluba, snimanje cjelokupnog toka skupštine bit će omogućeno isključivo ekipi službenog YouTube kanala Kluba VeležTV.

– Predstavnicima medija izjave prisutnih članova skupštine će biti omogućene tek po završetku iste

S ciljem poštivanja skupštinskog protokola kao i planirane satnice početka njenog održavanja, zainteresovani mediji se mole za razumijevanje te da poštuju isti.Kopiranje i preuzimanje sadržaja bez prethodne dozvole autora ili navođenja izvora nije dozvoljeno. Kontaktirajte nas na: media@fkvelez.ba

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *