FK Velež Mostar

Obzirom da brojimo posljednje sate prije jednog od najljepših perioda u godini – Perioda novogodišnjih praznika, polako ali sigurno jedan od tradicionalnih poklona za ovo doba godine predstavlja upravo Službeni kalendar Fudbalskog kluba „Velež“ Mostar.

Fudbalski klub „Velež“ Mostar svojim službenim kalendarom za 2022. godinu, godinu u kojoj obilježava svečani jubilej 100 godina postojanja, kroz 12 amblematski fotografija pokušao je bar djelimično obilježiti značajne historijske epohe kroz koje Klub, uvijek ponosno, visoko uzdignutog čela i na pravoj strani historije, prolazio u svojoj bogatoj stoljetnoj prošlosti zadržavajući svoj kozmopolitski duh te sigurno stremeći ka vlastitoj vječitoj budućnosti.

Dodatnu karakteristiku Veležovog klupskog kalendara predstavlja i 12 jedinstvenih QR Code-ova koji će vas provesti kroz neke od najljepših pjesama posvećenih našem Klubu.

Fudbalski klub „Velež“ Mostar koristi ovu priliku da se zahvali svima koji su učestvovali u izradi službenog kalendara za 2022. godinu, pogotovo ljudima koji su nesebično izdvojili svoje vrijeme pri prikupljanju materijala u vidu historijskih podataka kao i fotografija samih, a bez kojih ovaj kalendar ne bi bio ono što jeste.

Službeni kalendar Fudbalskog kluba „Velež“ Mostar dostupan je u prodaji u službenim prostorijama Kluba na adresi Adema Buća 6 u Mostaru, kao i na našem web shop-u na sljedećem linku:

„Rođeni za vječnost“

Fazlija Puzic
28 Decembra, 2021

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *