FK Velež Mostar

Tradicija Veležove Crvene noći se nastavlja!

U skladu sa pomjeranjem granica u svakom segmentu funkcionisanja kluba, Fudbalski klub Velež odlučan je organizovati još jednu spektakularnu Crvenu noć

Majske noći u Mostaru su posebne, a Veležova Crvena još posebnija. Takva će biti i noć u petak 10. maja kada će Fudbalski klub Velež organizovati tradicionalnu donatorsku Crvenu noć. Kao i prošle godine, ona će biti održana u salonu Infinity, poznatijem kao Havana.

Više od jednog vijeka naš Klub baštini pozitivne ljudske i sportske vrijednosti a one će još jednom biti istaknute na tradicionalnoj manifestaciji koja će se održati uz prepoznatljiv slogan Rođenih “Sve nas ista ljubav spaja”. Biće to prilika da svi zaljubljenici u crvenu boju još jednom zajedno proslave uspješno realizovane sportske i infrastrukturne projekte ali i da se najave i podrže oni projekti koji će tek uslijediti.

Na ovogodišnjoj donatorskoj Crvenoj noći očekujemo preko 300 zvanica iz sportskog, poslovnog, političkog i društvenog života Mostara, Bosne i Hercegovine i regije koji na razne načine kontinuirano doprinose razvoju kluba. Iz Upravnog odbora Veleža najavljuju dolazak brojnih istinskih legendi kluba, te nekoliko iznenađenja.

Jakog Veleža nema bez njegove armije navijača koja ga podržava ne samo u Mostaru, nego u svim krajevima Evrope i svijeta i upravo zbog toga Fudbalski klub Velež će naknadno objaviti način na koji će svi njegovi simpatizeri biti u prilici podržati započete projekte.

Fudbal je više od igre, a Velež je više od fudbala!Kopiranje i preuzimanje sadržaja bez prethodne dozvole autora ili navođenja izvora nije dozvoljeno. Kontaktirajte nas na: media@fkvelez.ba

admin
3 Aprila, 2024
Tags: ,

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *