FK Velež Mostar

Polako ali sigurno, sat za satom, iza nas je ostala 2022. godina. Bila je to godina našeg velikog uspjeha i radosti, godina u kojoj je naš Klub nakon 36 godina osvojio svoj prvi veliki trofej, onaj namijenjen osvajaču Kupa Bosne i Hercegovine, ali i godina u kojoj smo na veličanstven način, dostojan stoljetne tradicije mostarskog velikana, obilježili svoj zlatni jubilej – 100 godina postojanja Fudbalskog kluba Velež Mostar.

Bila je to i godina nastavka razvoja i napretka našeg Kluba u svim njegovim segmentima, velikih infrastrukturnih projekata koji se i pored brojnih poteškoća uspješno privode svom kraju, ali polako i naziru konture nekih novih, onih tek započetih.

Fudbalski klub Velež Mostar svim građankama i građanima naše zajedničke domovine Bosne i Hercegovine i svim ljudima dobre volje širom svijeta, a posebno svim našim članovima, navijačima, poslovnim partnerima i prijateljima Kluba želi puno zdravlja, dobrog raspoloženja i uspjeha u Novoj 2023. godini, sa željom da je dočekaju i provedu u miru i sreći u krugu svojih porodica skupa sa dragim prijateljima i komšijama.

Mi u Fudbalskom klubu Velež Mostar, svi igrači, treneri, administracija, osoblje i rukovodstvo Kluba obećavamo da ćemo još i jače nego do sada dati sve od sebe da svakodnevnim napornim radom i odricanjima nastavimo našu zajedničku borbu za bolje sutra našeg Kluba i doprinesemo da Klub i u budućnosti zadrži duh kozmopolitizma i ostane na stazama pobjede.

Dragi naši Rođeni, sretna vam i uspješna Nova godina!Kopiranje i preuzimanje sadržaja bez prethodne dozvole autora ili navođenja izvora nije dozvoljeno. Kontaktirajte nas na: media@fkvelez.ba

Harun Cilic
1 Januara, 2023
Tags: , ,

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *