FK Velež Mostar

Fudbalski klub Velež Mostar obavještava sve svoje članove, navijače i prijatelje Kluba da je Saša Domić od danas i službeno novi igrač našeg Kluba.

U prisustvu direktora FK Velež, gospodina Sanjina Alagića, danas je u službenim prostorijama Kluba potpisan ugovor koji će ovog dvadesetčetverogodišnjeg igrača odbrambenog reda vezati za Rođene do 31. maja 2024. godine.

Saša Domić rođen je 18. februara 1998. godine u Somboru, Republika Srbija. Debitirao je u beogradskom Partizanu u kojem je proveo 10 godina omladinskog staža, te nastupao za omladinske selekcije Srbije. Nakon perioda provedenog u Srbiji gdje je igrao za Radnički iz Niša fudbalski put vodio ga je put Slovenije, Bugarske i Hrvatske nastupajući tako, između ostalih, i za ekipe NK Krško u kojem je nosio i kapitensku traku te FK Lokomotiv iz Sofije.

Svakako vrijedi istaći i to da je svojim kvalitetnim igrama i nastupima u dresu NK Dubrava ponio i laskavu titulu najboljeg odbrambenog igrača Druge HNL lige.

Našem novom Rođenom želimo puno sreće, zdravlja i zajedničkog uspjeha u narednom periodu.

Dobro nam došao Saša!Kopiranje i preuzimanje sadržaja bez prethodne dozvole autora ili navođenja izvora nije dozvoljeno. Kontaktirajte nas na: media@fkvelez.ba

Harun Cilic
7 Januara, 2023
Tags: ,

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *