FK Velež Mostar

Fudbalski klub Velež Mostar obavještava sve svoje članove, navijače, simpatizere, cjelokupnu sportsku javnost i sve zainteresirane pojedince o novim detaljima održavanja donatorske Crvene noći.

Događaj na kojem očekujemo preko 400 zvanica će biti održan 11. maja u salonu Infinity (poznatiji kao Havana) gdje će sve biti podređeno klubu koji je više od fudbala i to uz slogan ”Sve nas ista ljubav spaja’‘.
Pripreme su u punom jeku, te se vodi računa o svim detaljima.

Stižu legende Veleža

Podsjećamo i da će ovu donatorsku večer svojim prisustvom uveličati brojne legende Veleža, fanovi, prijatelji, uspješni poslovni ljudi, osobe iz političkog, kulturnog i javnog života kako Mostara, tako i BiH, te cijelog svijeta.
Očekujemo mnoge proslavljene fudbalere Veleža, od Mehe Kodre, Vahida Halilhodžića, Envera Marića, Džemala Hadžiabdića kao i mnoge druge.
„Fudbal je više od igre, a Velež je više od fudbala.“ Priča je to o stoljeću otpora, borbe za ljudska prava i temeljne vrijednosti zapadne civilizacije.
Motom ‘Sve nas ista ljubav spaja’ šaljemo poruku Veležovog jedinstva.

Ujedinjeni u različitosti moto je svih u Veležu, a svi ideali naših pradjedova, djedova obavezuju nas da zajedno napravimo veliki Velež.

Podržite i Vi naš klub

Ovim putem napominjemo i da smo mislili na sve one Rođene koji su razasuti širom svijeta. Velež ih nije zaboravio i oni koji budu spriječeni doći na svečanost, također mogu biti dio Crvene noći.

Zato FK Velež poziva sve članove, navijače, simpatizere i sve one koji srcem stoje uz Rođene – gdje god da se nalazite, u bilo kojem dijelu svijeta – da videoporukom, a koja ne bi trebala trajati duže od 20 sekundi, s nama podijelite svoje poruke, emocije, pozive, želje, stihove, anegdote i sve što ima veze s Veležom.
U susret donatorskoj Crvenoj noći pokažimo da nas ista ljubav spaja.
Videosnimke šaljite u inbox naše Facebook stranice, a mi ćemo se potruditi da na ovaj način i Vi, bez obzira gdje se nalazili, budete dio Crvene noći.
Čekamo vas Rođeni!


Osim toga, Rođeni koji ne budu s nama u Mostaru, a žele novčano podržati klub mogu to učiniti putem linka na kojem će dobiti sve potrebne informacije.

*Info o uplatama i potvrda dolaska (najkasnije do 8. maja) na telefon: 062 324 222
*Cijena donatorske karte min: 1000 KM. Transakcijski račun: 3381002250260342
*Dress code: Svečano

Za uplate iz BiH:
Banka: UniCredit Bank dd Mostar
Žiro račun: 3381002250260342
Primalac: FK Velež Mostar
Svrha: Donatorska crvena noć

Banka: Union Banka dd Sarajevo
Žiro račun : 102001000001941
Primalaca: FK Velež Mostar
Svrha: Donatorska crvena noć

Za INO uplate:
Banka: Union Banka dd Sarajevo
IBAN: BA391020010000019471
SWIFT: UBKSBA 22
Primalac: FK Velež Mostar
Svrha: Donatorska crvena noćKopiranje i preuzimanje sadržaja bez prethodne dozvole autora ili navođenja izvora nije dozvoljeno. Kontaktirajte nas na: media@fkvelez.ba

Harun Cilic
4 Maja, 2023
Tags: , ,

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *