FK Velež Mostar

Fudbalski klub Velež Mostar obavještava sve svoje članove, navijače i prijatelje Kluba da je Nedim Hadžić od danas i službeno novi igrač našeg Kluba.

U prisustvu direktora Fudbalskog kluba Velež Sanjina Alagića, danas je u službenim prostorijama Kluba potpisan ugovor koji će ovog 23-godišnjeg igrača navalnog reda vezati za Rođene do kraja sezone 2023/24, uz mogućnost produživanja ugovora za još jednu godinu.

Nedim Hadžić je rođen 19. marta 1999. godine u Sarajevu. Prve fudbalske korake napravio je u Akademiji FK Sarajevo, da bi se potom priključio i prvom timu Bordo tima. Karijeru je zatim nastavio u juniorskoj selekciji portugalskog Leixões SC, da bi se potom vratio u BiH u FK Mladost Doboj Kakanj. U BiH je pored pomenutih klubova nastupao i za FK Sloboda Tuzla, kao posudba NK Slaven Belupo. Posljednji angažman je imao u slovenskom NK Radomlje.

Pored toga, važno je istaknuti da je nastupao za omladinske U15, U17, U19 i U21 fudbalske reprezentacije Bosne i Hercegovine.

Našem novom Rođenom želimo puno sreće, zdravlja i zajedničkog uspjeha u narednom periodu.

Dobro nam došao Nedime!Kopiranje i preuzimanje sadržaja bez prethodne dozvole autora ili navođenja izvora nije dozvoljeno. Kontaktirajte nas na: media@fkvelez.ba

Harun Cilic
28 Januara, 2023
Tags: ,

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *