FK Velež Mostar

Fudbalski klub Velež Mostar obavještava sve svoje članove, navijače i prijatelje Kluba da je naš Klub uspješno okončao proces licenciranja za predstojeću takmičarsku sezonu.

U prostorijama Nogometnog/Fudbalskog saveza Bosne i Hercegovine u petak je održana sjednica Prvostepene komisije za licenciranje klubova, koja je odlučivala o licencama za klubove koji su aplicirali za učešće u takmičenjima u WWin ligi Bosne i Hercegovine i UEFA klupskim takmičenjima u sezoni 2024/25.

Među ostalim klubovima aplikantima, svakako se našlo ime u Fudbalskog kluba Velež. Razmatrajući aplikaciju našeg Kluba, Prvostepena komisija za licenciranje klubova pri N/F S BiH pozitivno je odgovorila na našu aplikaciju, te donijela odluku da FK Velež u potpunosti ispunjava sve neophodne administrativne, sportske, zakonske, infrastrukturne, financijske, kao i sve ostale kriterije predviđene Pravilnikom o licenciranju klubova Nogometnog/Fudbalskog saveza Bosne i Hercegovine. S tim u vezi, pomenuta komisija, službeno je obavijestila naš Klub da je FK Velež uspješno okončao proces licenciranja za takmičarsku sezonu 2024/25 te da je dobio licencu za učešće u svim takmičenjima pod okriljem N/F S BiH, ali i za UEFA-ina klupska takmičenja.

Fudbalski klub Velež Mostar ponosan je što je administrativni odjel našeg Kluba uspješno okončao proces na kojem su vrijedno radili proteklih mjeseci, te da je naš Klub već na prvoj “stepenici” uspješno okončao proces licenciranja. Posebnu zahvalnost želimo izraziti svima koji su svojim stručnim savjetima doprinijeli ovakvom rezultatu, a posebno računovodstvenoj agenciji Team Aster d.o.o. iz Mostara na pruženoj nesebičnoj pomoći u jednom od najvažnijih segmenata procesa licenciranja – onom financijskom.Kopiranje i preuzimanje sadržaja bez prethodne dozvole autora ili navođenja izvora nije dozvoljeno. Kontaktirajte nas na: media@fkvelez.ba

admin
28 Aprila, 2024
Tags: ,

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *