FK Velež Mostar

Fudbalski klub Velež Mostar obavještava sve svoje članove, navijače i prijatelje Kluba kao i cjelokupnu sportsku javnost, da je dogovoren sporazumni raskid saradnje sa našim dosadašnjim fudbalerom Đorđem Pantelićem.

Đorđe Pantelić rođen je 29. novembra 1999. godine u Brčkom. U redove Fudbalskog kluba Velež dolazi 14. juna 2022. godine iz bijeljinskog FK Radnik. Prve fudbalske korake napravio je u Orašju, a jedan dio karijere proveo je u Srbiji gdje je igrao za FK Inđija i Kabel Novi Sad, kao posuđeni igrač FK Vojvodina, u koju je došao pred kraj omladinskog staža.

Ovaj dvadesettrogodišnji fudbaler navalnog reda u dresu Rođenih odigrao je 21 utakmicu u kojima je upisao dva gola i jednu asistenciju.

Fudbalski klub Velež Mostar našem Đorđu se najiskrenije zahvaljuje za profesionalan pristup i doprinos ostvarenim rezultatima Kluba, te mu upućuje najljepše želje u nastavku njegove fudbalske karijere.

Hvala Đorđe!Kopiranje i preuzimanje sadržaja bez prethodne dozvole autora ili navođenja izvora nije dozvoljeno. Kontaktirajte nas na: media@fkvelez.ba

Harun Cilic
23 Februara, 2023
Tags: , ,

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *