FK Velež Mostar

Fudbalski klub Velež Mostar obavještava sve svoje članove, navijače i prijatelje Kluba da je član naše juniroske selekcije, Dino Juklo, danas potpisao ugovor sa našim Klubom.

Dino Juklo rođen je 10. marta 2005. godine u Mostaru. Svoje prve fudbalske korake napravio je u Fudbalskom klubu Blagaj, a članom kadetske selekcije Omladinske škole FK Velež “Muhamed Mujić” postaje početkom 2022. godine. Nakon uspješno odrađenog kadetskog staža, nastavio je sa zapaženim partijama i u juniorskoj selekciji našeg Kluba, za koju je u sezoni koja je u toku, kao standardni prvotimac, odigrao 15 utakmica u okviru Omladinske Premijer lige Bosne i Hercegovine.

Sigurni smo da će ovaj trenutak predstavljati značajan dan u životu ovog talentovanog mladog igrača, ali i predstavljati značajan podstrek kako bi u narednom periodu radio još jače u ostvarenju svog punog potencijala.

Našem Dini čestitamo na potpisu ugovora, želimo puno sreće, vrijednog rada, i zajedničkog uspjeha u crvenom dresu.Kopiranje i preuzimanje sadržaja bez prethodne dozvole autora ili navođenja izvora nije dozvoljeno. Kontaktirajte nas na: media@fkvelez.ba

admin
28 Marta, 2024
Tags: ,

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *