FK Velež Mostar

Fudbalski klub Velež Mostar sa radošću obavještava sve svoje članove, navijače i prijatelje Kluba kao i cjelokupnu sportsku javnost, da je dogovoren produžetak saradnje sa dvojicom naših igrača – Dinom Hasanovićem i Elvirom Muminovićem.

Dino Hasanović rođen je 21. januara 1996. godine u Sarajevu, a prve fudbalske korake napravio je u omladinskoj školi FK Željezničar. U redove FK Velež je došao iz NK GOŠK Gabela 1. jula 2019. godine. Po vokaciji je igrač sredine terena. U dresu Rođenih je odigrao jubilarnih 100 utakmica, ubilježivši pritom tri pogotka i šest asistencija.
Ovaj nezaustavljivi ratnik na terenu je danas u prisustvu direktora Kluba gospodina Sanjina Alagića potpisao produženje vjernosti crvenom dresu do 31. maja 2024. godine.

Elvir Muminović rođen je 02. marta 2001. godine u Aigle, Švicarska. U FK Velež službeno dolazi 12. jula prošle godine iz FC Sion. Po vokaciji je odbrambeni igrač, a može pokriti obje bočne pozicije. Elvir se vratio na teren nakon povrede koja ga je poprilično dugo vremena onemogućila da igra za Rođene.
Danas je u prisustvu direktora Kluba gospodina Sanjina Alagića potpisao produženje vjernosti crvenom dresu, a čime će biti vezan za naš Klub do 31. maja 2024. godine.

Momci, samo jako!Kopiranje i preuzimanje sadržaja bez prethodne dozvole autora ili navođenja izvora nije dozvoljeno. Kontaktirajte nas na: media@fkvelez.ba

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *