FK Velež Mostar

Fudbalski klub Velež Mostar s ponosom i radošću vas obavještava da će tačno na svoj stoti rođendan, dakle u nedjelju 26.06.2022. godine, u Narodnom pozorištu Mostar biti održana Svečana akademija povodom obilježavanja ovog velikog zlatnog jubileja našeg Kluba.

U okviru svečane akademije Fudbalskog kluba Velež Mostar premijerno će biti izvedena i pozorišna predstava pod nazivom „Rođeni za vječnost“ posvećena prkosom, ljubavlju i ponosom protkanom stogodišnjem historijatu naših Rođenih.

Obzirom na ograničen kapacitet dvorane Narodnog pozorišta u Mostaru, prisustvo Svečanoj akademiji moći će se ostvariti isključivo uz za taj događaj pripadajuće pozivnice.

Za sve one koje ne budu u mogućnosti prisustvovati Svečanoj akademiji i premijeri predstave „Rođeni za vječnost“, kao i za sve one koji crvenu boju našeg dresa nose u svojim srcima a žive širom naše domovine Bosne i Hercegovine ali i svijeta, Fudbalski klub Velež Mostar ekskluzivno je obezbijedio i direktan TV prenos cijelog događaja samo na Face TV, sa početkom u 20.00 sati.

Iste večeri, nakon Svečane akademije, sve vas pozivamo da nam se od 22 sata pridružite na gradskom trgu Musala na kojem će biti održan veliki slavljenički koncert i gdje će nas do kasno u noć zabavljati naši: Saša Đermanović, Elvedin Delić – Dela, Čizma i Proleteri, Branko Đurić – Đuro sa grupom „Bombaj štampa“ i naravno naš neizostavni Red Army Band.

Dragi naši Rođeni, sa željom da ovaj zlatni jubilej i ovu slavljeničku noć provedemo na način na koji naš Klub i njegova bogata historija i zaslužuju, dobro nam došli.

Mostar u srcu, Velež do groba!

Fazlija Puzic
21 Juna, 2022

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *