FK Velež Mostar

Grupa naših Rođenih koji se nalaze u Mostaru, ali i širom svijeta pokrenula je akciju prikupljanja novca za članske karte i poklon pakete iz našeg Fan shopa za svu djecu Dječijeg doma “Mostar”. FK Velež je podržao i priključio se akciji u kojoj je svako dijete dobilo poklon paket. Predstavnici grupe predali su poklone direktorici ove ustanove, Dalidi Demirović, koja je ovom prilikom zahvalila na donaciji.

“U ime djece iz Dječijeg doma “Mostar” želim da vam se zahvalim na ovoj donaciji koja će djecu sigurno obradovati. Mi smo i ranije išli na utakmice FK Velež i organizovano, preko navijača i kluba. Imamo i djecu koja treniraju u FK Velež i zaista će ova donacija biti od velikog značaja. Djeca će se obradovati, pogotovo u ovo vrijeme pandemije, kada su oni zatvoreni u krugu doma i ne mogu izlaziti”, kazala nam je direktorica.

Mi nismo imali mogućnost ulaska u prostorije doma zbog mjera koje su na snazi, ali smo dobili fotografije djece sa nasmijanim licima, što je i bio cilj ove akcije, usrećiti djecu, nove članove Kluba… jer naše malo nekome je mnogo.

Bravo Rođeni! Hvala svima koji su na bilo koji način učestvovali u ovoj akciji.
Vi ste naša prva ljubav!

#musvdg

admin
14 Jula, 2020

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *