FK Velež Mostar

Analizom utakmice protiv FK Borac Rođeni su apsolvirali navedenu utakmicu, te se okreću novim izazovima.

Današnjim treningom krenule su pripreme za utakmicu 22. kola m:tel Premijer lige BiH, koje je na programu u subotu 13.03.2021. godine kada će Rođeni gostovati u Tuzli, kod ekipe Slobode, koja je danas ostala bez trenera Gradimira Crnogorca.

Igrači koji su igrali protiv FK Borac odradili su trening na stadionu Rođeni, dok su ostali igrači dobili priliku da osjete ritam utakmice, s obzirom da je organizovana trening utakmica protiv FK Bjelopoljac, kojem će ova utakmica dobro poslužiti za provjeru snaga pred nastavak takmičenja u okviru Druge lige FBiH – Jug.

Na pomoćni teren stadiona Rođeni istrčali su: Bogdanović – Alikadić, Alagić, Osmić, Dario – Hasanović, Pršeš, Behram – Sijamija, Brandao, Zubanović.

U nastavku igre, od 60. minute, priliku za igru dobili su i juniori Ribić, Šehić, Sadiković, Smailović, Drina i K. Salčin.

Na kraju, Rođeni su upisali pobjedu rezultatom 10:0. Tri gola postigli su Brandao (24. min, 26. min, 51. min) i Sijamija (44. min, 54. min i 63. min), dva gola dao je Zubanović (3. min i 40. min), dok su po jedan dali Kenan Salčin (75. min) i Osmić (88. min).

Rođeni od sutra nastavljaju sa pripremama za utakmicu protiv FK Sloboda.

#musvdg

admin
9 Marta, 2021

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *