FK Velež Mostar

Jutros su Rođeni sa aerodroma u Sarajevu otputovali za Antalyu (Turska) gdje će u periodu od 4. februara do 16. ferbuara odraditi drugi dio priprema za proljetni dio prvenstva u okviru m:tel Premijer lige BiH, koji počinje 27/28. februara. Rođeni su bez većih problema stigli na svoje odredište, i nakon malog odmora nastavljaju sa pripremama.

Rođeni će u Antalyi odigrati tri prijateljske utakmice, a prva je na rasporedu već u subotu, 6. februara, kada će igrati protiv FC Arsenal Tula (Rusija). Nakon toga, 11. februara slijedi dule protiv FC Neftikhimik (Rusija), a prije povratka u Mostar, 15. februara, odmjerit će snage protiv FC Kryliya Sovetov (Rusija).

U Antalyu su otputovali sljedeći igrači: Bobić, Bogdanović, Kjosevski, Ćosić, Zvonić, Cheshmedjiev, Radović, Dario, Alagić, Jelovac, Zeljković, Radovac, Hasanović, Pršeš, Vehabović, Osmić, Behram, Hajdarević, Cvijanović, Anđušić, Ovčina, Brandao, Sijamija i Zubanović.

Stručni štab čine: Feđa Dudić, Mustafa Kodro, Avdo Kalajdžić, Nenad Melher i Jasmin Trnovac. Ispred medicinske službe sa igračima su dr. Adnan Konjhodžić i fizioterapeut Adnan Rudan, a ispred Velež TV sa ekipom je otputovao i Nedim Rahimić.

Sretno Rođeni!

#musvdg

admin
4 Februara, 2021

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *