FK Velež Mostar

Nakon što su jučer u 1/8 finala Kupa BiH poraženi od Tuzla Cityja rezultatom 1:0, igrači Veleža su jutros po kišnom vremenu odradili trening na stadionu Rođeni te se okrenuli pripremama za 12. kolo Premijer lige i gostovanje kod ekipe Mladosti DK.

Nakon izostanka u prethodna dva gostovanja iz zdravstvenih razloga, šef struke Feđa Dudić jučer je izašao iz bolnice a već jutros je vodio trening na stadionu Rođeni. Prema njegovim riječima igrači koji su igrali u Tuzli jednim dijelom su opravdali njegovo povjerenje, dok je s druge strane bio nezadovoljan odnosom pojedinih igrača te je najavio da će protiv Mladosti napraviti određene korekcije kada su u pitanju igrači koji sjede na klupi.

Za utakmicu protiv FK Mladost DK  svi igrači su na raspolaganju osim od ranije povrijeđenog Ovčine i Kuduzovića, koji se povrijedio u jučerašnjoj utakmici.

Glavni sudija će biti Šehović Admir (Sarajevo) dok će njegovi pomoćnici biti Dujak Goran (Odžak) i Radaković Igor (Prijedor), četvrti sudija je Peljto Irfan (Sarajevo).

Susret između FK Mladost DK i FK Velež igra se u nedjelju, 06.10.2019., od 15:30h na Gradskom stadionu u Doboju kod Kaknja.

Sponzor priloga: FB grupa RAOC

#MUSVDG #PLBiH

admin
15 Oktobra, 2019

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *