FK Velež Mostar

Obavještavamo naše članove, navijače i prijatelje kluba da je dogovoren nastavak saradnje sa Obrenom Cvijanovićem, koji je tako produžio vjernost Veležu do 06/2023. godine na obostrano zadovoljstvo.

Obren Cvijanović, rođen 30.08.1994. godine, u Velež je došao pred početak sezone 2018/19 iz NK Zvijezda Gradačac. Svoj doprinos za ulazak u Premijer ligu BiH dao je odigravši 22 utakmice u okviru Prve lige FBiH, gdje se četiri puta upisao u listu strijelaca.

U sezoni povratka u Premijer ligu BiH koja je prekinuta zbog širenja virusa Covid-19 nakon 22. kola, zbog problema sa povredama odigrao je 10 utakmica, u kojima je postigao jedan gol.

Aktuelnu sezonu 2020/21 Cvijanović je obilježio odličnim nastupima. Odigrao je 18 utakmica u kojima je  postigao 9 golova, te je uz Mulića bio prvi strijelac ekipe.

„U Mostaru sam već 2,5 godine i navikao sam se na život ovdje. Svjestan sam veličine kluba za koji igram. Veoma lako smo se dogovorili oko produženja saradnje. FK Velež je klub u kojem svako od nas igrača može samo da napreduje. Želja mi je da s Veležom zaigram u Evropi. Drago mi je što ću ovaj dres nositi i naredne dvije godine“, izjavio je Cvijanović.

Ovim putem Cvijanoviću se zahvaljujemo na produženju vjernosti prema crvenom dresu, te mu želimo puno zdravlja i sreće.

Idemo zajedno u nove pobjede!

#musvdg

admin
26 Januara, 2021

1 comments on “Obren Cvijanović produžio ugovor do 06/2023

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *