FK Velež Mostar

Reprezentacija.ba kao elitni fudbalski portal sa više od 30 miliona pregleda na godišnjoj bazi na svim platformama, predstavlja jakog medijskog i sportskog partnera za FK Velež. Dogovorena saradnja dolazi nakon dugogodišnje podrške Reprezentacija.ba portala prema FK Velež, a iz ovog portala obavezali su se i u budućnosti kvalitetno i afirmativno informisati navijače iz cijelog svijeta o aktuelnostima iz Veleža, ali i pomoći klub u svim domaćim i međunarodnim projektima.

“Reprezentacija.ba sarađuje sa mnogim klubovima i agencijama, ali izuzetna nam je čast imati FK Velež za partnera. Klub sa ovakvom tradicijom koji trenutno proživljava nešto što bi mogli nazvati novim rođenjem, sigurno zaslužuje podršku Reprezentacija.ba portala i svih naših kapaciteta u BiH i inostranstvu. Već se radujemo razvoju i realizaciji niza zajedničkih projekata, posebno na afirmaciji omladinskog pogona FK Velež koji je u svojoj historiji dao neke od najvećih fudbalera Bosne i Hercegovine“, poručili su iz Reprezentacija.ba.

Portal postoji 12 godina, na Facebooku ima više od 200.000 fanova, a na Instagramu više od 36.000 pratilaca. Uspješno sarađuju sa domaćim i inostranim sportskim subjektima kao što su Juventus, Roma, Young Boys, Maribor, Crvena Zvezda, TMPsoccer Italia, Match World Group, EVOL Sport…

#musvdg

admin
18 Augusta, 2020

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *