FK Velež Mostar

Nakon kratke pauze, na interesovanje brojnih naših Rođenih širom svijeta, donatorske karte ponovo možete kupiti te tako podržati voljeni Klub. Riječ je o karti za dvije naredne utakmice, protiv Olimpika i Mladosti.

Nešto drugačiji način od onoga na koji smo navikli, ovog puta smo odlučili obradovati najsretnije navijače koji će kupiti kartu. S obzirom na cjelokupnu situaciju sa virusom te da navijači nisu u mogućnosti gledati utakmice sa tribina, odlučili smo da na ovaj način ipak obradujemo nekoliko vas.

U komentaru ove objave od sutra, kada će karte biti puštene u prodaju, šaljite nam fotografije kupljene donatorske karte za ove dvije utakmice.

Svi naši Rođeni koji kartu kupe putem našeg web shopa ili Paypal-a, u komentaru objavite potvrdu o kupovini karte (screenshoot).

Potrebno je da ovu objavu podijelite na svom profilu (javno).

Dan uoči utakmica izvući ćemo po dva dobitnika, kojima ćemo ustupiti mjesta i akreditacije domaće delegacije kako biste nakon dugo

vremena mogli pratiti utakmicu Rođenih sa Vašeg najdražeg stadiona.

Pored toga, izvući ćemo i dva imena koja su ispunila uslove nagradne igre, a koji su kartu kupili online. Za njih smo pripremili dres FK Velež sa potpisima igrača i stručnog štaba, koji ćemo im poslati na željenu adresu.

Dakle, potrebno je da imate:
– dokaz o kupovini donatorske karte
– podijeljen post na profilu

Kartu od sutra (od 15:00 h) možete kupiti u prostorijama Kluba na adresi Adema Buća 6.

A već od večeras to možete učiniti i putem našeg web shopa.

MOSTAR U SRCU, VELEŽ DO GROBA! 

admin
3 Decembra, 2020

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *