FK Velež Mostar

Ovogodišnja Crvena noć donijela nam je i još jednu novinu i početak još jednog projekta od posebnog značaja za naš Klub – Izbor za najboljeg fudbalera Rođenih u tekućoj sezoni.
Posebno priznanje Fudbalskog kluba Velež za najboljeg fudbalera Rođenih u takmičarskoj sezoni 2023/24, prema izboru eminentnih bh. sportskih novinara, ove godine otišlo je u ruke Ante Hrkaća, što su prisutni ispratili sa izrazitim oduševljenjem uz ovacije prepune svečane dvorane.

Svi mi koji smo pratili naš Velež ove sezone dobro znamo koji su se to pojedinci posebno istakli u crvenom dresu. Koji su svojim odnosom na, ali i van terena zaslužili da uđu u izbor za ovo posebno laskavo priznanje.
Možemo biti ponosni što se ne radi samo o jednom igraču jer su bukvalno svi dali veliki doprinos da Velež ostvari ovaj uspjeh i da treći put u posljednje četiri sezone predstavlja naš Grad i našu domovinu na evropskoj fudbalskoj pozornici.

Ovogodišnje posebno priznanje za najboljeg fudbera Rođenih u takmičarskoj sezoni 2023/24, prema izboru eminentnih bh. sportskih novinara, ide u ruke čovjeku koji nam je ove godine donio toliko mira i samopouzdanja u zadnjoj liniji, ali i čovjeku koji je znao u pravom trenutku priključiti se napadu i postići neke važne golove.
Čovjeku koji u svojoj trinaestoj seniorskoj sezoni igra najbolji nogomet u životu, bez ikakve dileme. Njegova sezona je i statistički najuspješnija. Miljenik je naših navijača, a ne igra samo kad ne može stati na obje noge 🙂

Ante Hrkać.

ČESTITAMO!Kopiranje i preuzimanje sadržaja bez prethodne dozvole autora ili navođenja izvora nije dozvoljeno. Kontaktirajte nas na: media@fkvelez.ba

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *