FK Velež Mostar

Jučer su na pomoćnom terenu stadiona Rođeni svoje utakmice u okviru 14. kola U-17 i U-15 Premijer lige BiH igrale selekcije FK Velež i FK Rudar Prijedor, te su Rođeni upisali sigurne pobjede.

Kadeti su bili bolji rezultatom 6:0. Dvostruki strijelac bio je Šemšić, dok su po jedan gol dali Kuko, Gasal, Puce i Gosto. Na tabeli, kadeti Veleža zauzimaju 2. mjesto sa 28 bodova.

Pioniri su bili uvjerljivi, te su upisali visoku pobjedu rezultatom 10:0. Omar Rahimić postigao je četiri gola, Bujak je dva puta pogađao mrežu gostiju, dok su po jedan gol dali Nuhanović, Škaljić Nirmel, Džinović i Šendro. Na tabeli, pioniri Veleža zauzimaju 5. mjesto sa 25 bodova.

_ _ _ _ _ _ _ _ _ _  _

U subotu, 09.10.2021. godine, na pomoćnom terenu stadiona Rođeni svoje utakmice u okviru 9. kola U-19 i U-17  Omladinske lige BiH, grupa Jug, igrale su selekcije FK Velež i HNK Čapljina, te su također upisali pobjede.

Juniori su bili bolji rezultatom 4:0. Strijelci su bili Sadiković, Hajdarević, Rahimić i Abaza. Na tabeli, juniori se nalaze na 3. mjestu sa 19 osvojenih bodova.

Kadeti su upisali pobjedu rezultatom 3:1. Dvostruki strijelac bio je Kulaglić, dok je jedan gol dao Karadža. Na tabeli, kadeti zauzimaju 4. mjesto sa 13 bodova.

_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _

Danas na pomoćnom terenu stadiona Rođeni svoje utakmice u okviru 7. kola HNK lige igraju pretpioniri i pioniri Veleža i Neuma.

#musvdg

Fazlija Puzic
11 Oktobra, 2021

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *