FK Velež Mostar

Sa velikim zadovoljstvom obavještavamo naše članove, navijače i prijatelje kluba da će i u narednom periodu partner FK Velež Mostar biti Igman d.d. Konjic.

Osnovan je 06.03.1950. godine naredbom Josipa Broza Tita i od tada je jedna od vodećih firmi kada je u pitanju namjenska industrija. Sedamdeset godina u historiji kompanije govori o njenoj zrelosti i velikom iskustvu, dobroj organizaciji, vitalnosti i strategiji. Svojom modernom tehnologijom izrade municije “Igman” se svrstava među proizvođače koji udovoljavaju zahtjevima kupaca širom svijeta.

“Igman” trenutno zapošljava više od 1.300 stručnjaka koji kontinuirano usavršavaju svoje vještine. Kontinuirana ulaganja u proizvodni proces, kupovina opreme, obuka uposlenih, praćenje svjetskih trendova u proizvodnji municije i kvalitetan međunarodni marketing, poslovna je politika koja nam garantira uspješnu poslovnu budućnost.

Ako je izvoz na svjetsko tržište osnovni parametar za vrednovanje kvaliteta proizvodnje, tada je preduzeće namjenske industrije “Igman” d.d. iz Konjica šampion bosanskohercegovačke privrede. Ova kompanija cjelokupnu svoju proizvodnju plasira na inozemna tržišta u više od 50 država na 5 kontinenata.

U savremenim uslovima poslovanja, svaka organizacija u ostvarenju svojih ciljeva ima obaveze i prema društvenoj zajednici u kojoj vrši svoju djelatnost. “Igman” d.d. Konjic kao kompanija koja ima značajnu ulogu u privrednom razvoju Bosne i Hercegovine značajna sredstva nastavit će ulagati u humanitarne svrhe i sponzorstva u kulturi i sportu, nastavit će pomagati određene projekte nevladinih organizacija, a to se primarno odnosi na lokalnu zajednicu.

Ovim putem našem partneru Igman d.d. iskreno se zahvaljujemo na podršci i povjerenju.

#musvdg

Fazlija Puzic
19 Oktobra, 2021

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *