FK Velež Mostar

Fudbalski klub Velež Mostar obavještava sve svoje članove, navijače i prijatelje Kluba da je danas, potpisom dugoročnog ugovora u službenim prostorijama našeg Kluba, sklopljeno sportsko-tehničko partnerstvo između FK Velež Mostar i kompanije Sport GMS doo Vitez.

Kompanija Sport GMS sa sjedištem u Vitezu, uspješno posluje preko 20 godina na teritoriji Bosne i Hercegovine i sa ponosom može istaknuti da je, pored ostalih renomiranih brendova sportske opreme, s kojima sarađuje, ekskluzivni zastupnik i brenda Joma za područje Bosne i Hercegovine. Upravo tim povodom Fudbalski klub Velež Mostar obavještava javnost da će, sa početkom od naredne kalendarske godine, naš Klub nastupati u opremi ovog renomiranog španskog proizvođača.

Svakako vrijedi istaknuti i to da će se prvi proizvodi iz asortimana sportske opreme Joma, u vidu opreme za trening, u Veležovoj svlačionici naći već uskoro, dok će ostatak opreme za prvi tim biti pažljivo pripreman u narednom periodu te biti dostupan kako je i navedeno.


Kopiranje i preuzimanje sadržaja bez prethodne dozvole autora ili navođenja izvora nije dozvoljeno. Kontaktirajte nas na: media@fkvelez.ba

Harun Cilic
11 Oktobra, 2022
Tags: , ,

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *