FK Velež Mostar

Pauzu u fudbalskom šampionatu Bosne i Hercegovine Rođeni iskoristili su na najbolji mogući način – druženjem sa našim najmlađim navijačima u mostarskim obdaništima.

Bila je to savršena prilika da u okviru “Mjeseca zanimanja” u organizaciji mostarskog Dječijeg vrtića Zemzem naši momci, predvođeni v.d. direktoricom FK Velež Samrom Eminović i službenicom za odnose sa javnosti Eminom Ćorić posjete ovo dječije obdanište i obraduju veliki broj naših mališana koji su sa oduševljenjem dočekali dolazak prvotimaca crvenih Osmana Hadžikića, Nermina Haskića, Denisa Zvonića i Ede Vehabovića.

U prelijepom ambijentu vrtića Zemzem i atmosferi kakvu znaju napraviti samo naši najmlađi Rođeni, naši momci su dočekani sa oduševljenjem. Pjevale su se navijačke pjesme, a stigla se odigrati i “partija na male” u kojoj smo se uvjerili da se naši Rođeni ne trebaju brinuti za svoju budućnost.

Kako je tom prilikom istakla glavna odgajateljica u jedinici Mostar 2 Dječijeg vrtića Zemzem gospođa Ines Busnov ova posjeta je mnogo značila mališanima koji su već od prvog trenutka kada su saznali da će ih posjetiti naši Rođeni sa nestrpljenjem čekali ovaj dan i njihov dolazak.

“Drago nam je što je Fudbalski klub Velež pronašao vremena i odazvao se našem pozivu da u okviru našeg plana i programa u kojem realizujemo “Mjesec zanimanja” posjete upravo naš vrtić Zemzem i tako učestvuju u predstavljanju zanimanja fudbalera. Dosta naše djece trenira fudbal i svakako voli taj sport, a pogotovo naše Rođene, tako da im ova posjeta uistinu mnogo znači. Ovom prilikom želim zahvaliti direktorici FK Velež gospođi Samri Eminović, našim fudbalerima i cijeloj ekipi što su prihvatili naš poziv za ovakvu vrstu saradnje jer ova posjeta je od velikog značaja kako za naš vrtić, a posebno za naše mališane koji će ovaj dan dugo pamtiti.” – rekla je za našu službenu stranicu Almira Smajkić, Stručni saradnik Pedagog u Dječijem vrtiću Zemzem Mostar

Bilo je ovo prelijepo mostarsko sunčano jutro u kojem su naši prvotimci još jednom pokazali koliko nam svima znači ljubav naših navijača, a kada ona dolazi od onih najmlađih i najslađih, tu dileme jednostavno nema.

Mi smo RAja iz Mostara, sve nas ista LJUBAV spaja!Kopiranje i preuzimanje sadržaja bez prethodne dozvole autora ili navođenja izvora nije dozvoljeno. Kontaktirajte nas na: media@fkvelez.ba

admin
22 Marta, 2024
Tags:

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *