FK Velež Mostar

Fudbalski klub Velež Mostar obavještava sve svoje navijače da je naša crvena porodica postala bogatija za još jednog člana.

Partnerom Fudbalskog kluba Velež Mostar postala je i kompanija AS Holding d.o.o. Tešanj.

Kompanija AS Holding d.o.o. Tešanj započela je svoje poslovanje davne 1988. godine, tada kao društvo AS Jelah, dok već 1995. godine prerasta u privatno preduzeće.

2016. godine osnivaju društvo AS Holding. Posebno vrijedi istaći 2018. godinu u kojoj AS Holding bilježi najveći uspjeh u svom dosadašnjem poslovanju.

Svakodnevnim jačanjem svojih brendova, razvojem novih poslova, proizvoda i usluga AS Holding predstavlja generator i pokretač razvoja domače privrede i jedan je od najvećih poslovnih sistema u regiji.

Pod njihovim „krovom“ nalazi se i 16 renomiranih bosanskohercegovačkih kompanija čiji su brendovi visoko pozicionirani i dobro poznati širom Bosne i Hercegovine ali i u Evropi i svijetu.

„Zlatna džezva“, „Oaza“, „Tops“, „Zlatni puder“, „Tuzlanska so“ su samo neki od preko 2000 proizvoda iz portofolija kompanije AS Holding d.o.o. Tešanj.

Za više informacija o kompaniji posjetite njihovu web prezentaciju: www.asholding.ba, kao i službenu facebook stranicu: AS Group

Ovom prilikom našem novom partneru iskreno se zahvaljujemo na podršci i povjerenju.

#rođeni #porodica

#musvdg

admin
4 Juna, 2020

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *