FK Velež Mostar

Direktor Omladinske škole “Muhamed Mujić“ Anel Karabeg i trener Elmir Kuduzović, odbacuju optužbe za navodno primanje mita od menadžera i roditelja polaznika Škole, a koje je danas na društvenim mrežama iznio fudbalski menadžer Stefan Bulić.

Karabeg i Kuduzović najavili su privatne tužbe za klevetu protiv Bulića, odlučni dokazati da dotični menadžer u javni prostor iznosi neistine, koje štete ugledu dvojice trenera, kao i ugledu Fudbalskog kluba Velež.

Svako u Gradu Mostaru dobro zna ko je i kakav je čovjek Anel Karabeg. Optužbe polusvijeta ne želim komentarisati. Sve što je napisano će se morati dokazati na sudu. Roditelji i menadžeri koji su mi, kako polusvijet tvrdi, dali novac će se morati pojaviti na sudu. U svojoj igračkoj i trenerskoj karijeri nemam nijednu mrlju i tako će i ostati, izjavio je Anel Karabeg.

Privatnu tužbu je najavio i Elmir Kuduzović.

Radi se o neistinama i to ću dokazati na sudu, rekao je Kuduzović.

Fudbalski klub Velež će stati iza svih svojih uposlenika, a ukoliko se dokaže da je bilo ko na bilo kakav način naštetio ugledu kluba, za svoj gest će biti sankcionisan u skladu sa Pravilnikom.Kopiranje i preuzimanje sadržaja bez prethodne dozvole autora ili navođenja izvora nije dozvoljeno. Kontaktirajte nas na: media@fkvelez.ba

Fazlija Puzic
21 Septembra, 2023

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *