FK Velež Mostar

Kondicioni trener u stručnom štabu prvog tima Rođenih, Amel Jazvin, u proteklom periodu boravio je na edukaciji pri Centru za edukaciju trenera Nogometnog/Fudbalskog saveza Bosne i Hercegovine. Nakon odslušanih stručnih predavanja, kao i uspješno odrađenog perioda praktičnog rada u kojem je u okviru studijskog putovanja priliku imao boraviti u renomiranoj Akademiji zagrebačkog Dinama, naš Amel je sa uspjehom prošao završne ispite te tako stekao trenersku UEFA A licencu.

“Želio bih da iskoristim ovu priliku da se zahvalim svim mojim profesorima i predavačima, a posebnu zahvalnost dugujem rukovodstvu Fudbalskog kluba Velež kao i trenerima koji su mi u proteklom periodu iskazali punu podršku, ali i razumijevanje prema svim obavezama u periodu moje profesionalne edukacije.”

Napominjemo, trener Jazvin u proteklom godinama radio je u omladinskim kategorijama našeg Kluba, te je u prošloj sezoni kao šef struke u juniorskoj selekciji uspio izboriti povratak naših juniora u Omladinsku Premijer ligu Bosne i Hercegovine, a početkom ove takmičarske sezone priključen je prvom timu Rođenih.

Ovo je još jedan pokazatelj opredjeljenja Fudbalskog kluba Velež koji će, u okviru svojih mogućnosti, podržavati predan rad i kontinuiranu edukaciju stručnih kadrova iz vlastitog pogona jer je to jedini put za stvaranje budućnosti našeg Kluba na zdravim temeljima.

Čestitamo Amele!Kopiranje i preuzimanje sadržaja bez prethodne dozvole autora ili navođenja izvora nije dozvoljeno. Kontaktirajte nas na: media@fkvelez.ba

Harun Cilic
7 Novembra, 2023
Tags: , ,

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *