FK Velež Mostar

Fudbalski klub Velež Mostar obavještava sve svoje članove, navijače i prijatelje Kluba da je naš Klub danas zaprimio informaciju MUP-a HNK u kojoj smo obaviješteni da našim navijačima neće biti dozvoljen dolazak na stadion Pod Bijelim brijegom na meč 26. kola Wwin Premijer lige Bosne i Hercegovine između HŠK Zrinjski i FK Velež.

“Operativnim radom i prikupljenim informacijama policijskih službenika Uprave policije MUP-a HNK urađena je bezbjednosna procjena, na osnovu koje je donesena odluka o zabrani dolaska gostujućih navijača na  utakmicu gradskog derbija između HŠK Zrinjski i FK Velež, a sve u cilju očuvanja JRM i bezbjednosti građana grada Mostara. naveli su između ostalog u službenom saopštenju MUP-a HNK”

Nadamo se da će naši fudbaleri na sutrašnjoj utakmici uspjeti ostvariti željeni rezultat, iako bi bez sumnje njihov posao na terenu bio znatno lakši kada bi uz njih, kao i uvijek do sada, bili naši vjerni navijači.Kopiranje i preuzimanje sadržaja bez prethodne dozvole autora ili navođenja izvora nije dozvoljeno. Kontaktirajte nas na: media@fkvelez.ba

admin
12 Aprila, 2024
Tags: ,