Stolice postavljene, a Rođeni protiv Rudara traže nova tri boda

25.04.2019.

Stadion Rođeni iz dana u dan dobija sve ljepši izgled, a proteklih dana radilo se na montaži novih stolica na zapadnoj tribini, koje su danas i u potpunosti postavljene tako da stadion Rođeni od danas poprima konture pravog Evropskog stadiona.

Dok Uprava vrijedno radi i gradi stadion po UEFA standardima fudbaleri Veleža na drugom kraju terena vrijedno se pripremaju za subotnji duel sa Rudarom iz Kaknja. Pomoćni trener Mirsad Rahimić koji zajedno sa Mustafom Kodrom vodi sa klupe ekipu Veleža optimističan je za subotnji duel te smatra da su fudbaleri Veleža nakon pobjede u Jajcu još više motivisani i najavljuje nova tri boda te jos jedan korak bliže prema Premijer ligi. Sličnog mišljenja su i igrači Denis Biševac i Edo Vehabović koji obećaju da će dati sve od sebe da upišu nova tri boda. Za ovaj susret nema kartoniranih igrača, dok su Cvijanović i Dudić povrijeđeni te oni neće konkurisati za subotnji duel, svi ostali igrači su spremni.

Pravdu na ovom meču će dijeliti četvorica sudija.

Glavni sudija je Mulahasanović Adis (Sarajevo), a pomoćnici Čaušević Moamer (Sarajevo) i Novalić Amel (Doboj Istok). Četvrti sudija je Paradžik Goran (Ljubuški).

Sretno Rođeni!