FK Velež Mostar

Fudbalski klub Velež Mostar s ciljem istinitog informisanja javnosti želi da obavijesti sve svoje vjerne navijače, simpatizere, prijatelje Kluba, kao i cjelokupnu sportsku javnost da informacije koje su danas plasirane, a tiču se tribine za gostujuće navijače – nisu istinite.

Dužni smo obavijestiti da je još prošle sedmice gospodin Nihad Hodžić, ekspert za infrastrukturu Nogometnog/Fudbalskog saveza Bosne i Hercegovine potvrdio da je FK Velež Mostar uvažio sve primjedbe vezane za tribinu za gostujuće navijače i iste korigovao, te da gostujući navijači mogu dolaziti da bodre svoj klub i na stadion Rođeni.

Koristimo ovu priliku da pozovemo sve naše navijače, naročito Red Army da u srijedu 05. aprila 2023. godine u 20:30 sati dođu na stadion Rođeni i podrže naše Rođene u prvoj utakmici 1/2 finala Kupa Bosne i Hercegovine protiv FK Željezničar.

Vjerujemo da će upravo naši vjerni navijači, kao i uvijek, biti naš dvanaesti igrač, te da ćemo na krilima njihove pjesme i podrške ostvariti još jednu pobjedu i biti korak bliže ka odbrani titule osvajača Kupa BiH.

Mostar u srcu, Velež do groba!Kopiranje i preuzimanje sadržaja bez prethodne dozvole autora ili navođenja izvora nije dozvoljeno. Kontaktirajte nas na: media@fkvelez.ba

Harun Cilic
3 Aprila, 2023
Tags: ,

1 comments on “Službeno saopštenje FK Velež Mostar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *